Γκαζοχώρι

Το Γκαζοχώρι, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο Γκάζι. Από το 2007 που λειτουργεί αποτελεί πόλο έλξης όσων επισκέπτονται τη περιοχή. Ο λιτός ανθρώπινος χώρος, η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, οι προσιτές τιμές, η ποιότητα και η ποικιλία του φαγητού, το ρακόμελο και το τσίπουρό μας  σε συνδυασμό με το κέφι και την ωραία μουσική προσελκύει καθημερινά πλήθος κόσμου,  με τη μερίδα του λέοντος να την κερδίζει η νεολαία. Ένας ξεχωριστός χώρος, ένα «χωριό» μέσα στην απρόσωπη πόλη.

Το όνομα του το πήρε από την περιοχή που βρίσκεται. Εδώ ήταν τα σπίτια των εργατών που δούλευαν στο Γκάζι (το Φωταέριο). Ήταν το Γκαζοχώρι. Χαμηλά σπίτια με μεγάλες αυλές, για τους Γκαζοχωρίτες. Εδώ έμεναν και οι εργάτες που χάραζαν ονόματα πάνω σε ξύλινα καφάσια.

Στο δικό μας Γκαζοχώρι συνυπάρχει η παλιά αυλή με την άνεση, το οικόπεδο με το χαλικάκι  με την άμεση εξυπηρέτηση, η συνάντηση του παραδοσιακού με το καινούριο, οι φθηνές τιμές με την ποιότητα.

Διαθέτουμε τέσσερις διαφορετικούς χώρους, με ιδιαίτερο χρώμα που συνδυάζουν την παραδοσιακή «παλιά» Αθήνα με το σήμερα.

Βρισκόμαστε ακριβώς στο μετρό Κεραμεικός, μόλις 20μ από την  έξοδο Κωνσταντινουπόλεως, πολύ κοντά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Μουσείο Μπενάκη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Σας περιμένουμε!!!

Gallery
Map
Γκαζοχώρι logo
Short Description

Καλώς ήρθατε στο μεζεδοκαφενέ μας.
Καλώς ήρθατε στο Γκαζοχώρι.

Favorites
Contact Info & Address
Δεκελέων 2 & Περσεφόνης 61, Αθήνα, Ελλάδα
210 3424044
info@gazoxori.gr
Social Media
Facebook Foursquare
Feature List
Outdoor
Finger Food
Live Music
Close to Metro
Share