Προστέθηκε στην περιοχή του Θησείου προκειμένου να συστήσει στο υπόλοιπο αθηναϊκό κοινό τις εκλεκτές γεύσεις της γνωστής μοντέρνας ταβέρνας.
Σε έναν κομψό χώρο χωρισμένο στα δύο (μπαρ και εστιατόριο), όπου κυριαρχούν η πέτρα και η ζεστασιά, θα απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο το φαγητό και το ποτό σας.
Η κουζίνα της Κάππαρης λειτουργεί υπό την απόλυτη επίβλεψη του ταλαντούχου σεφ Μανώλη Θλιβερού και σερβίρει σύγχρονες και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο μενού με αυτό των Πετραλώνων, με κάποιες προσθήκες.
Δοκιμάστε στιφάδο αγριογούρουνο, ρεβίθια με ψητό λάχανο, μπέικον και παρμεζάνα και κότσι χοιρινό με σάλτσα μελιού.
Μετά το φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα κοκτέιλ της έμπειρης και ενημερωμένης λίστας, με συντροφιά καλή μουσική από εναλλασσόμενους DJs.
Exotic Cocktails & Mediterranean cuisine
Monday | Always open |
Tuesday | Always open |
Wednesday | Always open |
Thursday | Always open |
Friday | Always open |
Saturday | Always open |
Sunday | Always open |