Αυλή Μεζεδοπωλείο

Κάθε μέρα ετοιμάζονται στο μαγαζί μας οι μεζέδες, τα κρέατα, οι πατατούλες, όλα από φρέσκα υλικά, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα φαγητού στις καλύτερες τιμές. Στο κατάλογο μας θα βρείτε μεζέδες με άρωμα Πόλης, όπως Τυροσουτζουκάκια, Πίτα καισαρίας, Χαινταρί και πολλά νόστιμα άλλα. Επίσης σπιτικοί Κολοκυθοκεφτέδες, Τυροκροκέτες, Σαλάτες και πολλά άλλα μεζεδάκια, συνοδεύουν τέλεια τα κρεατικά ή τις ποικιλίες κρεατικών μας.

Αγαπημένο πιάτο των πελατών μας, τα χειροποίητα μπιφτέκια μας!Επίσης όλα τα κρεατικά σχάρας συνοδεύονται με φρέσκιες τηγανητές παπάτες!

Όντας οικογενειακή επιχείρηση, στο μαγαζί μας θα νιώσετε σαν το σπίτι σας. Στις βραδιές με Ζωντανή Μουσική, γινόμαστε όλοι μια παρέα, χορεύουμε και οι τολμηροί λένε και ένα τραγουδάκι!

Θα μας βρείτε από την Τρίτη έως την Κυριακή ανοιχτά από τις 11.30 το πρωί!! Δευτέρα είμαστε κλειστά, εκτός αργιών και γιορτών. Το μπουζούκι και η κιθάρα, συνοδεύουν το φαγητό σας κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30!

Κάθε Τετάρτη Μενού Θαλασσινών!

Gallery
Χάρτης
Αυλή Μεζεδοπωλείο logo
Σύντομη Περιγραφή

Σπιτική μεζέδες με άρωμα Πόλης και κρεατικά στην σχάρα!Καθημερινά αγοράζονται με μεράκι οι πρώτες ύλες, ετοιμάζονται τα κρέατα και καθαρίζονται οι πατάτες. Η επιβράβευση όλων εσάς των φίλων της Αυλής, μας ενθαρρύνει να προσπαθούμε συνέχεια να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα φαγητού στις καλύτερες τιμές! Κάθε Τετάρτη Μενού Θαλασσινών!

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Ανθέων 37, Αθήνα, Ελλάδα
2102586424
Social Media
Facebook
Λίστα παροχών
Delivery
Parking
Pet Friendly
ΑΜΕΑ
Δωρεάν Wifi
Εξ.Χώρος
Μουσική Live
Παραλαβή από Κατάστημα
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη 11:30-12:30
Τετάρτη 11:30-12:30
Πέμπτη 11:30-12:30
Παρασκευή 11:00-02:00
Σαββάτο 11:00-02:00
Κυριακή 11:00-12:30
Μοίρασέ το