Το εστιατόριο – bar “Block 146” δημιουργήθηκε στο οικοδομικό τετράγωνο 146 της οδού Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Ν. Ερυθραίας. Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος συνδυάζει τον καφέ με το φαγητό και το ποτό. Στόχος του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία ενός βιομηχανικού χώρου με αναφορές απο κλασικό bistro της Νέας Υόρκης.

Υλικά όπως τoύβλο, σοβάς και εξωτερικά κανάλια κλιματισμού εναρμονίζονται με στοιχεία όπως είναι η ψηφίδα, οι καθρέπτες, τα ιδιαίτερα φωτιστικά και τα στόρια. Η πρόσοψη και η πλαϊνή όψη του κτιρίου ξεχωρίζουν με το έντονο γκρι χρώμα του τούβλου, το οποίο ξαναβλέπουμε μέσα στο χώρο ,μοιράζοντάς τον έτσι σε δύο επίπεδα.Κατά μήκος όλης της σάλας ξεχωρίζει ένας πράσινος δερμάτινος καναπές όπου μπορείς όλη μέρα να απολαύσεις τον καφέ σου, λίγο αργότερα να επιλέξεις από το lunch menu και κάθως η νύχτα πλησιάζει το dinner menu κάνει αισθητή την παρουσία του συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία μεσογειακής και κλασσικής κουζίνας με ένα twist.H εντυπωσιακή κάβα του πρώτου ορόφου με έντονο πράσινο φωτισμό τονίζει την επιλογή για ένα χρώμα διαφορετικό μέσα στους πολλούς τόνους του γκρι που συναντάμε στην κατασκευή και επίπλωση του χώρου.

Το σύγχρονο σχεδιασμό – ντεκόρ επιμελήθηκε η Αφροδίτη Μπονάτσου της Stones & Walls ενώ στην κουζίνα του Βlock146 συναντάμε τον ταλαντούχο chef Γιάννη Λιόκα. Η επιμέλεια του μενού έχει κλασσικές επιλογές όπως burger, αλλα και σολομό με κρούστα από μελάνι σουπιάς και κρέμα παντζαριού. Ξεχωριστή θέση για πολλούς έχει και το πιατό με το αυγό σε κρούστα από κανταΐφι διλογία πατάτας, άρωμα λευκής τρούφας & chips prosciutto.

Τέλος, ο Γιάννης Σαμαράςδημιούργησε ένα εντυπωσιακό coctail menu που δεν πρέπει να χάσεις!

Gallery
Χάρτης
BLOCK 146 logo
Σύντομη Περιγραφή

Smile, Eat, Laugh, Talk, Kiss, Drink, Shout ! BLOCK146

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Ελλάδα
2106209680, 6948404805
block_146@yahoo.com
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Εξ.Χώρος
Κόκτέϊλ
Πιστ. Κάρτες
Σεφ
Μοίρασέ το