Στην καρδιά της Κηφισιάς, στη Νέα Ερυθραία, με την πιο εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής, θα βρείτε το Cargo.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο all day coffe bar με εξαιρετικά άνετους χώρους.Εσωτερικά, κυριαρχεί η lounge ατμόσφαιρα με αναπαυτικούς δερμάτινους καναπέδες και το υπέροχο πέτρινο τζάκι που δεσπόζει στο χώρο και δίνει μια αίσθηση γλυκιάς θαλπωρής τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Αντίθετα, με τις πρώτες ζεστές ημέρες, ο εξωτερικός χώρος που συνδυάζει το ξύλο με την πέτρα και το πράσινο των πανύψηλων δέντρων με τα αέρινα πανιά, σας δίνει την ευκαιρία για μια αίσθηση καλοκαιρινής βόλτας σε νησί.

«Το CCΒ διαθέτει all day service με μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, σοκολάτες κ είδη τσαγιού. Επιπλέον,τα snacks και finger food, τα ολόφρεσκα burgers, οι δροσερές σαλάτες, τα πιάτα με ιταλικές επιρροές, τα λαχταριστά γλυκά και παγωτά, δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.»

Το Cargo θα δώσει άλλο νόημα στις νυχτερινές σας εξόδους, αφού το βράδυ αποτελεί το τέλειο concept για χαλάρωση κ διασκέδαση,υπό τους ήχους των ιδιαίτερων μουσικών επιλογών των πιo έμπειρων DJs. Η πάντα ενημερωμένη κάβα και οι πρόθυμοι bartenders, ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Άλλωστε, οι άνθρωποι μας, ενεργούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγελματισμού, προσφέροντας ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Το Cargo αποτελεί έναν all day χώρο ψυχαγωγίας, ανοιχτό από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, που υπόσχεται να σας προσφέρει μια ευχάριστη απόδραση από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Δε μένει τίποτα άλλο, από το να το επισκεφτείτε σε έναν χώρο που πραγματικά αξίζει, για να περάσετε καλά…

Gallery
Χάρτης
Cargo logo
Σύντομη Περιγραφή

Στην καρδιά της Κηφισιάς, στη Νέα Ερυθραία, με την πιο εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής, θα βρείτε το Cargo.

Το Cargo αποτελεί έναν all day χώρο ψυχαγωγίας, ανοιχτό από νωρίς το πρωί εως αργά το βραδυ, που υπόσχεται να σας προσφέρει μια ευχάριστη απόδραση από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Δε μένει τίποτα άλλο, από το να το επισκεφτείτε σε έναν χώρο που πραγματικά αξίζει, για να περάσετε καλά…

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Στροφυλίου 3, Νέα Ερυθραία, Ελλάδα
2106207270
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Happy Hour
Δωρεάν Wifi
Εξ.Χώρος
Κόκτέϊλ
Μοίρασέ το