Οι LUKUMΑΔΕΣ ήρθαν στο κέντρο της Αθήνας για να φέρουν σε όλους ευχάριστες και λαχταριστές αναμνήσεις με σεβασμό στην παράδοση, την ποιότητα και την γεύση.

Το νέο μαγαζί στην οδό Αιόλου 21 υπόσχεται να προσφέρει μέσα σε ένα μοντέρνο χώρο με αυθεντικά στοιχεία, τραγανούς λουκουμάδες και μοναδικές γεύσεις παγωτών! Οι αυθεντικοί λουκουμάδες που όλοι αγαπήσαμε από παιδιά, ετοιμάζονται σε ανοιχτή κουζίνα, φρεσκοτηγανίζονται μπροστά στα μάτια σας σε εστίες γκαζιού μέσα σε μεγάλα καζάνια με φρέσκο, διαρκώς ανανεώσιμο ποιοτικό λάδι και σερβίρονται αμέσως ζεστοί.

Την παραδοσιακή συνταγή με αγνό ελληνικό μέλι και κανέλα εμπλουτίζουν πάρα πολλοί ακόμα γευστικοί συνδυασμοί που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού “γκυκατζή”.

Μπορείτε να απολαύσετε λουκουμάδες με διάφορους ξηρούς καρπούς, γλυκά του κουταλιού και πολλές γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι ή καζάν ντιπί. Με γέμιση λαχταριστής πραλίνας ή ακόμα και κρέμας μαστίχας. Οι επιλογές στο μενού πραγματικά ατελείωτες !
Και αν θελήσετε να τους συνοδεύσετε με ένα ρόφημα, στους LUKUMΑΔΕΣ θα βρείτε και coffee corner με όλων των ειδών τους καφέδες, από κλασικό ελληνικό μέχρι latte, αλλά και οργανικό τσάι από φυτικά εκχυλίσματα γεμάτα με ευεργετικά συστατικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Επισκευτείτε την πιο γλυκιά και νοσταλγική γωνιά της Αθήνας, για να απολάυσετε το αγαπημένο σε όλους μας γλυκό μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

 

Gallery
Χάρτης
Lukumades logo
Σύντομη Περιγραφή

Οι αυθεντικοί λουκουμάδες που όλοι ξέρουμε από παιδιά ετοιμάζονται!

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Αιόλου 21, Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα
2103210880
info@lukumades.com
Social Media
Facebook Twitter Instagram Foursquare
Λίστα παροχών
Δωρεάν Wifi
Εξ.Χώρος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα 8:00 am-1:00 am
Τρίτη 8:00 am-1:00 am
Τετάρτη 8:00 am-1:00 am
Πέμπτη 8:00 am-1:00 am
Παρασκευή 8:00 am-3:00 am
Σαββάτο 8:00 am-3:00 am
Κυριακή 8:00 am-1:00 am
Μοίρασέ το