Μικρές Κυκλάδες

Είναι φορές που σκέφτεσαι ότι η συνταγή για να πετύχει ένα εστιατόριο φαντάζει σχετικά απλή. Εμμονή στην επιλογή καλής πρώτης ύλης με συνέπεια και χρονική διάρκεια χωρίς συμβιβασμούς με σεβασμό στη μεταχείριση των υλικών, ο οποίος προκύπτει όχι μόνο από την εμπειρία και τη γνώση, που είναι ούτως ή άλλως απαραίτητες, αλλά και από μια καλή προσωπική αίσθηση της ισορροπίας.

Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά που γίνεται εδώ και κάνει τις Μικρές Κυκλάδες να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ψαροταβέρνες. Ο ιδιοκτήτης προμηθεύται την καλύτερη πρώτη ύλη – το διαπιστώνεις σε κάθε πιάτο – και οι σεφ στην κουζίνα φροντίζουν να δίνουν πνοή στο φαγητό.

Τον ρόλο αυτό έχουν αναλάβει ο Γιάννης Καρακατσάνης και ο Σταύρος Σπανέλης -νησιώτες κι αυτοί, με καταγωγή από την Αλόννησο και την Λέσβο αντίστοιχα- και τα καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο, αφού στα πιάτα που γεύεσαι αισθάνεσαι τη φροντίδα του καλού σεφ, χωρίς να διαπιστώνεις ότι έχουν καταπιέσει την πρώτη ύλη.

Gallery
Χάρτης
Μικρές Κυκλάδες logo
Σύντομη Περιγραφή

Μικρές Κυκλάδες είναι το όνομα μια απλής, αλλά φτιαγμένης με αυτό που λέμε σπιτική φροντίδα ταβέρνας σε μια ήσυχη γειτονιά της Ηλιούπολης.

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Πανταζή 56, Ηλιούπολη, Ελλάδα
2109709150
Αντώνης Κωβαίος
info@mikreskyklades.gr
Social Media
Facebook
Λίστα παροχών
Σεφ
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα 5:00 pm - 1:00 am
Τρίτη 5:00 pm - 1:00 am
Τετάρτη 5:00 pm - 1:00 am
Πέμπτη 5:00 pm - 1:00 am
Παρασκευή 5:00 pm - 1:00 am
Σαββάτο 12:00 pm - 1:00 pm
Κυριακή 12:00 pm - 1:00 pm
Μοίρασέ το