Νηπιαγωγείο Bar

Τον Ιούνιο του 2000, στην οδό Κλεάνθους και Ελασιδών 8, στο Γκάζι, υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που μόνο μια πινακίδα είχε απομείνει από το παρελθόν.

Του 53ου Νηπιαγωγείου Αθηνών. Τότε ήταν που έγινε ριζική ανακαίνιση και προέκυψε το πιο ιστορικό και το πιο καλαίσθητο μπαρ στην περιοχή. Εκείνη η πινακίδα παραμένει ακόμα και σήμερα…

Στο στενάκι της Ελασιδών χωρίς να το καταλαβαίνεις εξωτερικά, υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι χώροι: Το club και η πιο όμορφη αυλή στην Αθήνα!

Στο club κυριαρχεί η πολύχρωμη διακόσμηση, τα πραγματικά ευφάνταστα φωτιστικά, οι έντονες ζωγραφιές, οι τοιχογραφίες, τα παιδικά παιχνίδια – διακοσμητικά και ο σε κάθε γωνιά και διαφορετικός φωτισμός που σε ταξιδεύει πίσω στα παιδικά σου χρόνια, της ανεμελιάς, του κεφιού και της παρέας!

Στην αυλή που ουσιαστικά είναι κήπος, κυριαρχεί το ξύλο και το χρώμα, είναι η καλύτερη απόδραση μέσα στην πόλη. Υπάρχουν πολλά δέντρα, πολλά φυτά, καναπέδες με πολύχρωμα μαξιλάρια, με έντονα χρώματα στους τοίχους και funky φωτισμός.

Το ιδανικό hot spot για όσους θέλουν να πιούν το ποτό τους το καλοκαίρι χωρίς να υποβληθούν στην ταλαιπωρία της μακρινής μετακίνησης αλλά και για το χειμώνα καθώς υπάρχει πτυσσόμενη οροφή για να κρατήσεις ζωντανή την καλοκαιρινή αίσθηση!

Έχουμε και έναν μεγάλο μαυροπίνακα, οι κιμωλίες είναι στη θέση τους και μπορείς να αφήσεις και το δικό σου στίγμα! Όπως κάναμε παλιά..

Στην αυλή, μια πραγματική όαση, μπορείς να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει όμοιο του σε ολόκληρη την Αθήνα!

Το μουσικό σύμπαν του Νηπιαγωγείου κινείται σε πολλαπλά freestyle επίπεδα: Electronica, Soul, Funky, Swing, Soul Funk, Jazz, Reggae, Funky House, Electro, Jazzy House, Lounge, Hip Hop, latin house, electro swing και συχνά πυκνά γίνονται μοναδικές και ετερόκλητες συναυλίες!

Gallery
Χάρτης
Νηπιαγωγείο Bar logo
Σύντομη Περιγραφή

Το καταπληκτικό μπαρακι με την καλύτερη αυλή στην Αθήνα!

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Κλεάνθους 8, Αθήνα, Ελλάδα
6907282950
nipiagogio.bar@hotmail.com
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Εξ.Χώρος
Κόκτέϊλ
Πλησίον Μετρό
Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή 10:00pm-5:00am
Σαββάτο 10:00pm-5:00am
Μοίρασέ το