Παλιά Αθήνα

το παλιό σπίτι του κυρ’ Σπύρου, που από το μικρό κελάρι της αυλής πουλούσε τη ρετσίνα Σπάτων για τα σπίτια της περιοχής, δημιουργήσαμε το 1995 ένα γραφικό  μεζεδοπωλείο – ρακοπωλείο και το ονομάσαμε “Παληά Αθήνα”, που είναι ένας αυθεντικός χώρος φτιαγμένος με μεράκι και άποψη στην οδός Εμπεδοκλέους 75 στο Παγκράτι.

Η αναδρομή στο παρελθόν τελείωσε. Είναι ώρα να στρώσουμε τραπέζι. Για ν’ανοίξει η όρεξη θα σας αναφέρουμε κάποια από τα εβδομήντα πιάτα του καταλόγου.
Από μπινελικάκια: γαύρο μαρινάτο, χταποδοσαλάτα, λουκουμάδες μπακαλιάρου, φάβα, κολοκυθοκεφτέδες, χταποδοσαλάτα, πατάτα οφτή. Μεζεδάκια «πονηρά» όπως παστουρμαλί, κοτομπιφτεκάκια, αυγουλάκια του κόκορα, χανουμάκια. Σαγανάκια τυριών και σαλάτες με γευστικούς συνδυασμούς.

Επίσης οι ποικιλίες μας συμπληρώνουν τον κατάλογό μας για τις παρέες που προτιμούν συνδιασμούς γεύσεων σε ένα πιάτο παρέα με το κρασί ή το ούζο τους.

Gallery
Χάρτης
Παλιά Αθήνα logo
Σύντομη Περιγραφή

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, τη φιλοξενία και τη ζεστή εξυπηρέτηση στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, βγαλμένο από μια άλλη εποχή που θα σας κάνει να νιώσετε σαν πρωταγωνιστές σε παλιά ελληνική ταινία.

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Εμπεδοκλέους 75, Αθήνα, Ελλάδα
2107518869
Manos Lambros
info@palia-athina.gr
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Εξ.Χώρος
Μουσική Live
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη 9:00 pm - 2:00 am
Τετάρτη 9:00 pm - 2:00 am
Πέμπτη 9:00 pm - 2:00 am
Παρασκευή 9:00 pm - 2:00 am
Σαββάτο 9:00 pm - 2:00 am
Κυριακή 2:30 pm - 2:00 am
Μοίρασέ το