Το Πενηνταράκι

‘Το Πενηνταράκι’ θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι το μαγαζί του καλοφαγά, κυριολεκτικά. Έχει δημιουργηθεί από έναν από τους μεγαλύτερους καλοφαγάδες του κόσμου (επιβεβαιωμένα!) και φυσικά απευθύνεται καθαρά σε αυτούς. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους υπολοίπους από το να το επισκεφτούν, αφού το μαγαζί είναι επηρεασμένο απο τα παραδοσιακά καφενεία.

Τουτέστιν, μας καλημερίζει γύρω στι 7 το πρωί με καλή παρέα και καφέ – μυρωδάτο ελληνικό για τους πιο παραδοσιακους συνοδευόμενο από λαχταριστό λουκουμάκι, για να μας γλυκάνει τη μέρα- και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ με ποικίλα και ενδιαφέροντα αλκοολούχα σκευάσματα και λιχουδομεζεδοκατανύξεις. Σε περίπτωση που είστε τυχεροί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τον τρομερό χαλβά της Μαίρης, του οποίου η συνταγή κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό!
Αλλά ας ταξιδέψουμε λίγο πίσω στο χρόνο, βρισκόμαστε, που αλλού φυσικά στο Βύρωνα, όλη η παρέα μαζεμένη και ο κυρ-Βασίλης, Βασίλης τότε, όπως πάντα στην κουζίνα. Μεγαλουργούσε ενώ απο μέσα ακούγονταν φωνές όπως «Πω πω μας πήρανε οι μυρωδιές…» και «Α ρε Βασίλη με τα ωραία σου». Μετά απο λίγο η αποκάλυψη, κάθε λογής λιχουδομεζεδάκια που συνοδεύονταν από τσιπουράκι, κρασάκι και καλή παρέα μέχρι το πρωί. Τα χρόνια περνούσαν και τα μεζεδάκια του Βασίλη για τους γνωστούς γίνονταν ο ανυπέρβλητος πειρασμός, ενώ για εκείνον η μεγαλύτερη αγάπη και ευχαρίστηση. Έτσι μια μέρα ο γνωστός μας πια καλοφαγάς πήρε τη μεγάλη απόφαση και ‘Το Πενηνταράκι’ έγινε πραγματικότητα καθώς και το αγαπημένο στέκι όλων μας!!

Gallery
Χάρτης
Το Πενηνταράκι logo
Σύντομη Περιγραφή

Το μαγαζί του καλοφαγά.

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Βορείου Ηπείρου 2, Βύρωνας, Ελλάδα
2107601730
penintaraki@gmail.com
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Δωρεάν Wifi
Εξ.Χώρος
Κουζίνα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Από το πρωί
Τρίτη Από το πρωί
Τετάρτη Από το πρωί
Πέμπτη Από το πρωί
Παρασκευή Από το πρωί
Σαββάτο Από το πρωί
Κυριακή Από το πρωί
Μοίρασέ το