Στην περιοχή της Καστέλας, ακριβώς πάνω από το Μικρολίμανο δεσπόζει η ιταλική τρατορία Tony Bonanno.
Περιβάλλον βγαλμένο από κινηματογραφικό πλατό. Θυμίζει μαγαζί από την «little» Italy της N.Y. Τα γήινα χρώματα, τα χαρακτηριστικά κάδρα, ο φωτισμός δημιουργούν ατμόσφαιρα με άρωμα μεσοπολέμου. Το Tony Bonanno ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών με ιταλική κουζίνα. Οι συνταγές του είναι επηρεασμένες από τις περιοχές της Κάτω Ιταλίας, τη Σικελία, το Παλέρμο, τη Νάπολη, την Καλαβρία. Περιοχές που έβγαλαν τους πιο «διάσημους» μαφιόζους, οι οποίοι έκαναν μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ. Μαζί με την παράνομη δράση τους έγινε διάσημη και η κουζίνα των γιαγιάδων και των μαμάδων τους.
Cozze «Casa Bonanno» η ονομασία των αχνιστών μυδιών με σος από ξίδι και sambuca. Τα ναπολιτάνικα πιτάκια είναι με ρικότα, σάλτσα ραφινέ και αρωματικά βότανα. Αυτά για πρώτο πιάτο. Ακολουθούν ένα σπαγγέτι με καραβίδα και παπαρδέλες με μανιτάρια.Οι μπαβέτες γίνονται με αχινό, γαρίδες και σάλτσα Martini dry. Bistecca di vitello al Marsala είναι η μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος με σάλτσα από κρασί Μαρσάλα. Tagliata di manzo, ψιλοκομμένο φιλέτο κόντρα μοσχαριού με σάλτσα από ξίδι μπαλσάμικο και λεμόνι. Στην κουζίνα του βασικό ρόλο παίζει το ελαιόλαδο και όχι οι κρέμες. Τις καλές ημέρες τα τραπέζια απέναντι από το μαγαζί έχουν καταπληκτική θέα προς το Μικρολίμανο.
Το Tony Bonanno, δημιούργησε ο επιχειρηματίας Τζίμης Αποστόλου με τον Λευτέρη Καλογήρου και το Γιώργο Αλεβιζάκη. Έχει γίνει γνωστός από το Viva Zappata, το Tora Tora Tora. Είναι συλλέκτης παλαιών αυθεντικών αντικειμένων, με αγάπη για τα ταξίδια, δημιουργεί χώρους όπου συνυπάρχουν η υψηλή αισθητική με το ποιοτικό φαγητό από τις κουζίνες του κόσμου.
Στην περιοχή της Καστέλας, ακριβώς πάνω από το Μικρολίμανο δεσπόζει η ιταλική τρατορία Tony Bonanno.
Δευτέρα | 20:15-01:00 |
Τρίτη | 20:15-01:00 |
Τετάρτη | 20:15-01:00 |
Πέμπτη | 20:15-01:00 |
Παρασκευή | 20:15-01:00 |
Σαββάτο | 20:15-01:00 |
Κυριακή | 13:00-00:00 |