Στην αναζήτησή μας για μια πιο ποιοτική διασκέδαση δημιουργήσαμε το VINARTE (Vino, Gastronomia, Arte, Musica), έναν πολυχώρο στον οποίο βρίσκει κανεις το κρασί που του ταιριάζει από όλο το κόσμο, ζεστή και κρύα κουζίνα με έντονες ιταλικές ρίζες, έκθεση έργων τέχνης που αλλάζει στο χρόνο και μοναδικών επίπλων, όμορφα αγκαλιασμένα από swing jazz νότες και ιταλική μουσική.

Vino

Στο χώρο μας υπάρχει μια walk in κάβα όπου μπορεί κανείς να επιλέξει το κρασί του από 118+ διαφορετικές ετικέττες, εκ των οποίων πάνω από 25 προσφέρονται για απόλαυση στο ποτήρι με την καθοδήγηση του sommelier μας.

Gastronomia

Το μενού έχει επιμεληθεί Ιταλός chef όπου κανείς βρίσκει ποικιλία ορεκτικών, ναπολετάνικης pizza, φρέσκων ζυμαρικών και επιλεγμένα κυρίως γεύματα. Στα παραπάνω προστίθονται ξεχωριστές ελληνικές πινελιές όπως τυρί Άνδρου, γλυκό βύσσινο, μαρμελάδα σύκο, φατουράδα. Η απογείωση της απόλαυσης γίνεται με το συνδυασμό των κρασιών στις συνταγές μας.

Arte

Στο Vinarte (Vino + Arte), παρουσιάζονται έργα σύγχρονων και όχι μόνο καλλιτεχνών που θα εναλλάσονται κατά τη διάρκεια του χρόνου, που πλαισιώνουν την συνολική εμπειρία μιας ευχάριστης απόδρασης από τη καθημερινότητα, τα οποία διατίθονται προς πώληση.

Musica

Το διαφορετικό αυτό ταξίδι πλαισιώνεται από ήχους jazz, swing jazz, 50s & 60s καθώς και ιταλική μουσική, και με ξεχωριστές βραδιές live.

Gallery
Χάρτης
Vinarte logo
Σύντομη Περιγραφή

If you love good wine, italian food ,art and swing jazz music. This is your place!!!

Αγαπημένα
Διέυθυνση & Επικοινωνία
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, Νότιος Τομέας Αθηνών, Ελλάδα
2108941511, 6944828890
info@vinarte.gr
Social Media
Facebook Foursquare
Λίστα παροχών
Κουζίνα
Πιστ. Κάρτες
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα 6:00 pm-1:00 am
Τρίτη 6:00 pm-2:00 am
Τετάρτη 6:00 pm-2:00 am
Πέμπτη 6:00 pm-2:00 am
Παρασκευή 6:00 pm-2:00 am
Σαββάτο 6:00 pm-2:00 am
Κυριακή 6:00 pm-2:00 am
Μοίρασέ το